Έριξε την Μπάγερν από την κορυφή μέσω… VAR η Λεβερκούζεν

από AllAboutARIS

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε 2-1 με ανατροπή την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της φετινής Bundesliga και… έβαλε φωτιά στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος, αφού την έριξε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας!
Μετά από ένα «ήσυχο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι Βαυαροί προηγήθηκαν στα μισά του, χάρη στο γκολ του Κίμιχ στο 22’ από… σπόντα -με τον διεθνή Γερμανό μέσο να φτάνει τα τέσσερα τέρματα μέσα στη σεζόν ξεπερνώντας ήδη τον περυσινό του απολογισμό- όλα έδειχναν «διπλό».

Άλλωστε, τις προηγούμενες 19 φορές στις οποίες η Μπάγερν είχε προηγηθεί με 1-0, είχε ρεκόρ 15 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και… μηδέν ήττες!
Υπολόγιζαν, ωστόσο, χωρίς τον Αντλί που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής των «ασπιρινών». Καθώς ο Γάλλος άσος ήταν εκείνος που κέρδισε δύο πέναλτι, τα οποία καταλογίστηκαν σε… δεύτερο χρόνο με την χρήση VAR κι ενώ σε κανονική ροή ο διαιτητής Στίλερ τον είχε «κιτρινίσει» σε αμφότερες τις περιπτώσεις, για «θέατρο»…
Πέναλτι τα οποία εκτέλεσε εύστοχα ο Παλάσιος, στο 55ο και στο 73ο λεπτό του αγώνα, για να κάνει το 2-1 υπέρ της Λεβερκούζεν, η οποία στη συνέχεια με «ήρωα» τον Χραντέτσκι υπερασπίστηκε το προβάδισμά της. Καθώς ο Φινλανδός τερματοφύλακας απέκρουσε τις προσπάθειες των Γκνάμπρι, Σανέ και Ντέιβις, στο 86’ και στο 88’.
Με την Μπάγερν να πηγαίνει στην διακοπή του πρωταθλήματος ούσα δεύτερη πλέον, έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ και να έρχεται… Klassiker στο βάθος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X