Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Νέτο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντάρσι Νέτο βρίσκεται στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικούς λόγους και με πρώτη στάση την Αθήνα, πριν ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται στην πόλη αύριο και μάλιστα είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά και τη δεύτερη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, έχοντας δώσει το “παρών” πριν λίγες μέρες και στη Νέα Φιλαδέφλεια.

Πέραν των δεσμών που υπάρχουν με τη Θεσσαλονίκη, ένας λόγος της παρουσίας του Νέτο είναι και το θέμα του Φαμπιάνο, όντας ένας εκ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή.

Ο βετεράνος άσσος του ΑΡΗ θα βρεθεί με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό και λογικά θα γίνει κουβέντα όσον αφορά το μέλλον του. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και έχουν γίνει συζητήσεις στις οποίες έχουν ειπωθεί νούμερα, με τον Φαμπιάνο να τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας ως το τέλος της σεζόν για να δει τι άλλες προτάσεις θα έχει στα χέρια του. Μία κατάσταση που δεν… χαλάει και τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει ρίξει όλο το βάρος στον τελικό και η πρόθεσή του να είναι να ασχοληθεί με ζητήματα όπως αυτό μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα