Έσωσε τον βαθμό η Ατλέτικο, “άσφαιρος” Μέσι και Παρί

από AllAboutARIS

Τα τελευταία μεγάλα παιχνίδια της ημέρας στην Ευρώπη έληξαν χωρίς νικητή.

Εκτός από την ισοπαλία στο ντέρμπι του “Μεάτσα”, ίδια τύχη είχε και το Μαρσέιγ-Παρί στην Γαλλία.

Σε ένα παιχνίδι που πιθανότατα οι γηπεδούχοι έμειναν με το… παράπονο που δεν πήραν τη νίκη, Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στη Μασσαλία για την 11η αγωνιστική της Ligue 1 και πήραν από ένα βαθμό, με την ομάδα του Σαμπαόλι να έχει δύο ακυρωμένα γκολ και τους φιλοξενούμενους μια κόκκινη κάρτα.

Ο Λιονέλ Μέσι αν και αγωνίστηκε για ακόμα μια φορά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που φυσικά προβληματίζει τόσο τους Παριζιάνους όσο και τον ίδιο τον Αργεντίνο super star.

Την ίδια ώρα η Ατλέτικο γλίτωνε τα χειρότερα από την πρωτοπόρο Σοσιεδά στο “Μετροπολιτάνο”. 

Οι Βάσκοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης μένοντας πρώτοι με 21 βαθμούς, σε ένα ματς που προηγήθηκαν με 2-0 αλλά είδαν τους γηπεδούχους να κάνουν μεγάλη αντεπίθεση αλλά να μην φτάνουν σε ολοκληρωτική ανατροπή.
Ο Σόρλοθ μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ισάκ στο 48’ να διπλασιάζει τα τέρματα.
Ωστόσο η Σοσιεδάδ υπολόγιζε χωρίς τον… ξενοδόχο, με τον Λουίς Σουάρες στο 61’ και στο 77’ να φέρνει το ματς στα ίσα και να κάνει το 2-2 με εκτέλεση πέναλτι. Σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να μένει μόνη πρώτη στην κορυφή στο +1 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X