Έτοιμη για Ιρλανδία η Εθνική

από AllAboutARIS

Τις νίκες της στη νέα εποχή με επικεφαλής τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διπλασιάσει αύριο το βράδυ η Εθνική Ελλάδας.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Aviva Stadium, για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League (10/09, 21:45), αναμένοντας να έχει στο πλευρό της και κάτι παραπάνω από 200 Έλληνες οπαδούς

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι με βραδινή προπόνηση στο «Aviva Stadium». Ο Σέρβος τεχνικός δεν «έδειξε», μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, τα πλάνα του για την ενδεκάδα, κρατώντας «κρυφά» τα «χαρτιά» του όπως συνηθίζει.
Η Εθνική θα διατηρήσει πάντως τον σχηματισμό 4-2-3-1 του αγώνα με τη Φινλανδία, ενώ υπάρχει πιθανότητα για 1-2 αλλαγές σε σχέση με το εν λόγω παιχνίδι. Ενδεικτικά, θέση στα άκρα διεκδικεί ο Χρήστος Τζόλης αντί του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ στα χαφ ο Μανώλης Σιώπης υπάρχει το σενάριο να πάρει τη θέση του Ανδρέα Μπουχαλάκη.
Σε γενικές γραμμές, ο Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία μπάλας και στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ λόγω του περιορισμένου χρόνου για να δείξει πολλά πράγματα στην προπόνηση, έκανε πολλή κουβέντα σε τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα