Έτοιμη για ταξίδι στα… αστέρια η Σοσιεδάδ

από AllAboutARIS

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κούμπο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ βλέπει… αστέρια! Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ επικράτησε 1-0 της Αλμερίας, για την 36η αγωνιστική της La Liga και χρειάζεται ακόμη έναν βαθμό (ή να μην νικήσει η Βιγιαρεάλ την Κάντιθ) για να κλειδώσει από τώρα την επιστροφή της στο Champions League!
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν πολύ νωρίς με 10 παίκτες, αφού ο Σουάρες στο 36ο λεπτό αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Κούμπο στο 45+4’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Η Αλμερία στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα και έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις, με την Σοσιεδάδ να ψάχνει συνεχώς και για ακόμη ένα γκολ, το οποίο τελικά δεν το βρήκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα (1-0).
Στο άλλο ματς της ίδιας ώρας, Θέλτα και Τζιρόνα «κόλλησαν» στο 1-1, με τους γηπεδούχους να ξεφεύγουν από τα χαμηλά της βαθμολογίας.
Ο Πέρες στο 42’ άνοιξε το σκορ για την Θέλτα, με τον Στουάνι στο 59’ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Προτεινόμενα Άρθρα