Έτοιμη για την έκπληξη η Άρσεναλ – Υπογράφει παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης

από AllAboutARIS

Ο Ισπανός προπονητής έχει επικεντρωθεί πλήρως στην προσπάθεια της ομάδας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπροστά του βρίσκονται εννέα «τελικοί», εννέα παιχνίδια μακριά από αυτό που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο. Με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν η Άρσεναλ ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα επιδιώξει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της. Να φέρει παίκτες στο Emirates που έχουν ταλέντο και την ίδια φιλοσοφία με αυτή που πρεσβεύει ο Αρτέτα.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής El Nacional υποστηρίζει πως οι «Κανονιέρηδες» ήδη βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ικανού επιθετικού που μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Μιλάμε για την περίπτωση του Μάρκο Ασένσιο. Ο Ισπανός επιθετικός ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στη Μαδρίτη όμως η «Βασίλισσα» καθυστερεί χαρακτηριστικά μη δίνοντάς του σαφείς απαντήσεις.

Έτσι όσο οι Μαδριλένοι δεν προχωρούν σε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον παίκτη, η Άρσεναλ χτίζει γέφυρες επικοινωνίας μαζί του. Η El Nacional εκφράζει τη σιγουριά της πως ο 26χρονος επιθετικός θα αφήσει στο τέλος το Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θα μεταπηδήσει στο Λονδίνο και το Emirates. Ο Αρτέτα τον θέλει πολύ και μπορεί να του εγγυηθεί πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με αυτόν που παίρνει τα τελευταία χρόνια από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτεινόμενα Άρθρα