Ανακοίνωσε αποστολή για ΠΑΣ ο Μπούργος – Εκτός Σάσα, Γκάνεα και Σούντγκρεν

από AllAboutARIS

Έτοιμος για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν είναι ο ΑΡΗΣ με τον Χερμάν Μπούργος να ανακοινώνει την αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής –και τελευταίας- των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Matilla, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Lucas Sasha (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και οι Bertoglio, Sundgren, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X