Έτοιμος για «διπλό» Ευρώπης!

από AllAboutARIS

Ο Άρης ψάχνει στην Αθήνα και κόντρα στον Παναθηναϊκό τρίτη διαδοχική νίκη για να αγκαλιάσει την τρίτη θέση στα playoffs της Super League Interwetten και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με 0% γκανιότα η σπουδαία αναμέτρηση από την Interwetten.gr, μαζί με άλλα πέντε παιχνίδια, τα οποία παίζονται και συνδυαστικά!

Τριτώνει το καλό και… ετοιμάζει βαλίτσες για Europa Conference League! Μετά τις σπουδαίες νίκες επί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Άρης αναζητά τρίτη διαδοχική νίκη στα playoffs της Super League Interwetten για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση που δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος ψάχνει ένα «διπλό» – κλειδί στην Αθήνα και κόντρα στον τέταρτο Παναθηναϊκό (Κυριακή 01/05, 19:00), ο οποίος απέχει μόλις δύο βαθμούς από τους Κίτρινους και είναι αήττητος στα playoffs της Super League Interwetten.

Η σπουδαία αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προσφέρεται με 0% γκανιότα από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Στα (πολύ, πολύ) ελκυστικά 4,30 (χωρίς 0% γκανιότα) και 4,60 (με 0% γκανιότα) το «διπλό» του Άρη από την Interwetten.gr, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει πάρα πολλά στη μάχη για την τρίτη θέση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα Combo Bets από την Interwetten.gr, όπως ο παρακάτω συνδυασμός, σε απόδοση 10,00: Να νικήσει ο Άρης και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 4,5 κάρτες συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε την δυνατότητα ταυτόχρονου πονταρίσματος δύο ή περισσότερων αγώνων με 0% γκανιότα, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πιθανότητα υψηλότερων κερδών.

Εκτός, λοιπόν, από την μονομαχία Παναθηναϊκού – Άρη, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και το ντέρμπι Δικεφάλων μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (01/05, 21:00), καθώς και άλλα τέσσερα παιχνίδια μέχρι και αύριο Δευτέρα (02/05) από την ισπανική La Liga, την αγγλική Premier League και την γαλλική Ligue 1.

Πρόκειται για τις εξής αναμετρήσεις: Γρανάδα – Θέλτα (Κυριακή 01/05, 17:15), Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ (01/05, 18;30), Μαρσέιγ – Λιόν (01/05, 21:45) και Χετάφε – Μπέτις (Δευτέρα 02/05, 22:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X