Έτσι εσείς; Έτσι εμείς…

από Γιάννης Παντελίδης

Ωραίο βράδυ χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ΑΡΗΣ του 1-0 επέστρεψε. Ο ΑΡΗΣ με το «σήμα κατατεθέν» της περασμένης σεζόν, έκανε ξανά την εμφάνισή του. «Επαγγελματικά» τρίποντα, χωρίς να ζοριστεί και να αγχωθεί, απλά έκανε τα αυτονόητα, τα απλά και πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Οι ομάδες τρέφονται από τις νίκες και οι τρεις σερί της ομάδας, αν μη τι άλλο δείχνουν, πως η αντίδραση μετά τον ΠΑΣ συνεχίζεται. Και προσέξτε: «έπιασε» πεντάδα, δηλαδή θέση για τα play off, έχοντας το βάρος της σκανδαλώδους απόφασης με το -6. Διότι αν οι επιτροπές της ΕΠΟ δεν έκαναν τα δικά τους, κλασικά πάντα απέναντι στον ΑΡΗ, η ομάδα θα ήταν τρίτη, πάνω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, τους οποίους έχει ήδη κερδίσει βέβαια. Και πιστέψτε με αν τους προσπεράσει, που πιστεύω θα το κάνει, πριν βγει η απόφαση από το CAS, θα είναι το μεγαλύτερο χαστούκι στην εξυγίανση. Και η απόλυτη (δεν μπορεί να γραφτεί η λέξη) για τον Αρειανό.

Προφανώς και οι σοβαρές ομάδες, δεν μπορεί να το βλέπουν έτσι. Απλά κάνουν τη δουλειά τους και ισχύει, το κλασικό ποδοσφαιρικό κλισέ, ότι το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Πόσο πολύ τους την έχεις χαλάσει όμως ρε ΑΡΗ…

Στο καθαρά αγωνιστικό, όπως προανέφερε, η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ήταν «επαγγελματική». Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή του, προσφέροντας πάντως 2-3 στιγμές μαγείας, όπως το γκολ του Μπρούνο Γκάμα, έκανε τη δουλειά, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές. Οι οποίες έκαναν μια… σκασιά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι και λίγο την τύχη μαζί σου.

Με χρόνο για ανάσες, έπειτα από μια κοπιαστική εβδομάδα, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται πλέον για να πάει στο «Καραϊσκάκη», για το τελευταίο ντέρμπι του πρώτου γύρου. Ένα ματς πρόκληση. Ένα ματς για το οποίο θα μας τα κάνουν ζέπελιν, αλλά εμείς τη δουλειά μας.

ΥΓ: Ο Μπρούνο Γκάμα ακόμη και στη μέτρια μέρα του, μπορεί μόνο με μία ενέργειά του να πάρει ένα ματς. Όπως χθες, καλή ώρα…

Επικοινωνία:

Email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/yiannis.pantelidis.5

Instagram: www.instagram.com/yiannis_pantelidis/

Twitter: twitter.com/Pantelidis

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X