Έχασε δύο «όπλα» της η Ντιναμό Κιέβου!

Μπορεί όλοι στον ΑΡΗ να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στα δύο παιχνίδια με την Αραράτ Αρμένια και ιδιαίτερα στο σημερινό, ωστόσο εμείς μπορούμε να ρίχνουμε μερικές «κλεφτές» ματιές στην Ντιναμό Κιέβου. Στην ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι Κιτρινόμαυροι, αν με το καλό, περάσουν το εμπόδιο των Αρμένιων.

Η ουκρανική ομάδα λοιπόν, τα τελευταία 24ωρα «έδωσε» δύο παίκτες, οι οποίοι θεωρούνται ως «σημαντικοί» γι’ αυτήν. Ο λόγος για τον 23χρονο Ολλανδό μέσο, Τζάστιν Λονβάικ και τον 28χρονο εξτρέμ Ζέλσον Ροντρίγκες (Πορτογάλος που έχει υπηκοότητα Λουξεμβούργου).

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος παραχωρήθηκε δανεικός για έναν χρόνο στην Άντερλεχτ και ο δεύτερος στη Σίβασπορ.

Επίσης, δανεικός παραχωρήθηκε και ο 24χρονος διεθνής Ουκρανός μέσος, Σεργκέι Μπούλετσα, ο οποίος φέτος θα παίξει στην Πολωνία με τη φανέλα της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

Πανελλαδικές: Βγήκαν οι βάσεις, δείτε τους πίνακες
Προηγούμενο άρθρο Πανελλαδικές: Βγήκαν οι βάσεις, δείτε τους πίνακες
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωσε Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός
Ανακοίνωσε Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News