Έχει ανάγκη την αντίδραση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για σήμερα ο ΑΡΗΣ αφήνει στην άκρη την δύσκολη επόμενη μέρα του αποκλεισμού στο Κύπελλο και φυσικά τα μεταγραφικά του.

Η ομάδα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της ΑΕΚ σήμερα στις 19:30 για την 20η αγωνιστική της Super League. Ένα ντέρμπι που μπορεί όμως να αποτελέσει και μία καλή ευκαιρία αντίδρασης, την οποία οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μεγάλη ανάγκη τις τελευταίες μέρες.

Αυτού του είδους τα παιχνίδια δεν… πάνε στον ΑΡΗ φέτος. Μαζί με τος πολλές απουσίες που έχει ο Πάρντιου αυξάνεται και ο βαθμός δυσκολίας, όμως η ομάδα θα παλέψει για το αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. συνηθίζοντας να βγάζει αντίδραση στις δύσκολες στιγμές της.

Το κίνητρο της ΑΕΚ αυξάνει επίσης τον βαθμό δυσκολίας, με την Ένωση να έχει άλλη αύρα στο γήπεδό της και να “καίγεται” για τους βαθμούς όντας πλέον μία ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ: Μισός στην Αθήνα…

Τα προβλήματα δυστυχώς δεν μειώθηκαν για τον Άλαν Πάρντιου. Μπορεί ο Νταμπό να έκανε την έκπληξη και να είναι στην αποστολή, όμως οι Καμαρά, Καμάτσο, Πάλμα και Ενκουλού έμειναν εκτός. Τέσσερις σημαντικές απουσίες, που σε συνδυασμό με εκείνη του Γκαρθία αδειάζουν την ομάδα επιθετικά.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Gray, Etebo, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

ΑΕΚ: Δύο επιστροφές για τον Αλμέιδα

Η Ένωση θα παραταχθεί ενισχυμένη στο αποψινό ντέρμπι. Ο Ελιάνσον επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο Νοέμβριο. Διαθέσιμος είναι επίσης και ο Λιβάι Γκαρσία, ενώ εκτός είναι οι Φερνάντες και Μοχαμάντι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

H “ταυτότητα” του αγώνα

20ή αγωνιστική Super League

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Αγιά Σοφιά»

19:30, Cosmote Sport

Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο (Πορτογαλία)

Βοηθοί: Ρούι Τεσέιρα (Πορτογαλία), Πέδρο Μότα (Πορτογαλία)

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανιών)

VAR: Αντρέ Ναρκίσο (Πορτογαλίας)

Βοηθός VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X