Έχει “κορμό”, ψάχνει τις “πινελιές”

Τελευταία προπόνηση σήμερα πριν τη μεγάλη μάχη του ΑΡΗ με τον Ολυμπιακό και ο Άλαν Πάρντιου καλείται να “κλειδώσει” τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Η κατάσταση με τους τραυματίες δεν βοηθάει τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος καλείται να διαμορφώσει το βασικό του σχήμα με τις υπάρχουσες επιλογές για την ώρα.

Το πιο πιθανό σενάριο για τον Πάρντιου είναι να “πατήσει” πάνω στην ενδεκάδα του περασμένου Σαββάτου αλλά και με κάποιες πιθανές παρεμβάσεις.

Ο Μαζικού είναι πιθανό να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπως φυσικά και ο Ετέμπο στον χώρο του κέντρου δίπλα στον Νταρίντα. Ο Γκαρθία αναμένεται να παραμείνει πίσω από τον Γκρέι, όπως και οι Μαντσίνι-Ματέο στα άκρα της επίθεσης.

Συνεχίζεται η δίκη του Άλκη -Ποιά η επόμενη φάση
Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζεται η δίκη του Άλκη -Ποιά η επόμενη φάση
Επόμενο άρθρο Σαν Σήμερα: Τα πιο σημαντικά γεγονότα της 24ης Ιανουαρίου
Σαν Σήμερα: Τα πιο σημαντικά γεγονότα της 24ης Ιανουαρίου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News