Έχει στην ατζέντα του και τη Β’ ομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρότζεκτ των Β’ ομάδων συζητιέται για αρκετά χρόνια στο ελληνικό ποδόφαιρο, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να είναι κοντά στην εφαρμογή του πιο κοντά από ποτέ.

Σιγά-σιγά κάποιες ομάδες δηλώνουν έτοιμες για να λάβουν μέρος με Β’ ομάδες στη Super League 2 ή σε χαμηλότερες κατηγορίες, εφόσον τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο που υπάρχει.

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι αμέτοχος και μάλιστα έχει τη θέληση να προχωρήσει στη δημιουργία β΄ομάδας. Πρόκειται για θέμα το οποίο βρίσκεται στην ατζέντα του αλλά για την ώρα δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί παραπάνω.

Η ΠΑΕ κινείται στον… αστερισμό του CAS, αγωνιστικά και μη, περιμένοντας την απόφαση του Ντουρμισάι που θα επηρεάσει αρκετά στην επόμενη μέρα της.

Τα θετικά μαντάτα και η πραγματοποίηση μεταγραφών, θα επιτρέψουν τους “κιτρινόμαυρους” να “τρέξουν” και το πρότζεκτ της Β’ ομάδας, έχοντας ήδη μία βάση από αρκετούς νεαρούς παίκτες. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτό δεν θα καταστεί αδύνατο αλλά σίγουρα αρκετά δύσκολο ώστε να προχωρήσει άμεσα.

Επίσης υπάρχει από χθες κα το θέμα του Οριό Λοθάνο, το οποίο εννοείται ότι μπορεί να επηρεάσει επίσης το εν λόγω πρότζεκτ.

Προτεινόμενα Άρθρα