Έχει τις επιστροφές, τώρα η αξιολόγηση…

Ο Άκης Μάντζιος βλέπει τα πρόσωπα των προπονήσεων να αυξάνονται μαζικά, κυρίως με την επιστροφή των περισσότερων τραυματιών σε κανονικούς ρυθμούς.

Η πληρότητα ήταν μείζον θέμα για την επάνοδο της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της και η διακοπή έδωσε τον χρόνο να… γιατρευτούν οι σωματικές “πληγές” και να γεμίσει το οπλοστάσιο του Έλληνα τεχνικού.

Με δεδομένο ότι οι Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε συμμετέχουν κανονικές στο πρόγραμμα των δύο τελευταίων ημερών, πλέον περνούν στο επόμενο στάδιο. Αυτό της αξιολόγησης σχετικά με την ενδεκάδα.

Οι δύο πρώτοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να επιστρέψουν στα αρχικά πλάνα του Μάντζιου, αφού λείπουν λιγότερο σε σχέση με τους Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε που είναι εκτός από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Μάντζιος έχει μπροστά του μέχρι το Σάββατο για να αξιολογήσει τους παραπάνω παίκτες μέσα από τις προπονήσεις και να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Εξετάσεις και αναμονή για Καμαρά
Προηγούμενο άρθρο Εξετάσεις και αναμονή για Καμαρά
Επόμενο άρθρο Αθλητικά πρωτοσέλιδα, στον απόηχο της Εθνικής (vid)
Αθλητικά πρωτοσέλιδα, στον απόηχο της Εθνικής (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News