Έχουν παίξει σε ΑΡΗ και Παναιτωλικό…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα (27/8, 19:00) στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και με την ευκαιρία πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων. Που δεν είναι και λίγοι μάλιστα…

Αρχίζοντας από τους πιο πρόσφατους, Μανόλης Τζανακάκης και Αριστοτέλης Καρασαλίδης αφού έπαιξαν στον ΑΡΗ, πέρασαν και από το Αγρίνιο, έχοντας μάλιστα ως προπονητή έναν πρώην Κιτρινόμαυρο, τον Τραϊανό Δέλλα.

Πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω θα συναντήσουμε τον Άγγελο Χαριστέα, τον Γιώργο Θεοδωρίδη και τον Γιώργο Κούσα, με τους δύο τελευταίους μάλιστα να κάνουν… καλή καριέρα στον Παναιτωλικό.

Σκαρμούτσος, Χρυσάφης και Νάιντος είναι ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον ΑΡΗ και μετά πήγαν στο Αγρινίο, ενώ πηγαίνοντας στα 90s θα «συναντήσουμε» τους Μπακογιάννη, Στοϊνοβιτς, αλλά και τον Λιούμπισα Μιλόγεβιτς, καθώς και τους Λεκίδη, Πασιαλή και Λημνιάτη.

Ακόμη πιο πίσω… οι σπουδαίοι Αλέκος Αλεξιάδης, Κώστας Παπαϊωάννου και Κλήμης Γούναρης.

Όλοι οι προαναφερόμενοι πρώτα έπαιξαν στον ΑΡΗ και μετά στον Παναιτωλικό. Υπάρχει όμως κι ένας (και μοναδικός) ποδοσφαιριστής, που πρώτα αγωνίστηκε στο Αγρίνιο και μετά στους Κιτρινόμαυρους. Αυτός είναι ο Γιώργος Μπάρκογλου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X