Ήδη ασχολούνται με το μέλλον του Μπένετ

από AllAboutARIS

Προφανώς και σε μία μεταγραφική περίοδο δεν θα σου βγουν όλες οι κινήσεις και μάλλον σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται η περίπτωση του Τζούισον Μπένετ για τον ΑΡΗ. Ο νεαρός Κοσταρικανός αποκτήθηκε σαν δανεικός από την Σάντερλαντ, αλλά λίγο ο περισσότερος χρόνος προσαρμογής που χρειάστηκε, λίγο ένας τραυματισμός, τον άφησαν εκτός πλάνων.

Με τα σημερινά δεδομένα, σίγουρα είναι απίθανο να τεθεί θέμα παραμονής του στους Κιτρινόμαυρους και για την επόμενη σεζόν, ενώ μάλιστα ήδη στην Αγγλία, υπάρχουν δημοσιεύματα που ασχολούνται με το μέλλον του.

Σαν αυτό της ιστοσελίδας Sunderland echo, που, όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, η θεματολογία της αφορά κυρίως την ομάδα που ανήκει ο Μπένετ. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο παίκτης θα επιστρέψει το καλοκαίρι, αλλά μάλλον δεν θα μείνει για πολύ εκεί. Δύσκολα να βρει θέση στην πρώτη ομάδα, δύσκολα να υπάρξει πρόταση για πώλησή του, οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να δοθεί δανεικός. Μάλιστα, όπως τονίζεται, στόχος είναι να παραχωρηθεί σε ομάδα εκτός Αγγλίας, και μάλιστα πρώτης κατηγορίας, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες.

Προτεινόμενα Άρθρα