Ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη

από AllAboutARIS

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, αφού ηττήθηκε από τον Αστέρα με 1-0, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Σε ένα ματς «κλειστό», με λιγοστές ευκαιρίες, το «τριφύλλι» είχε τις περισσότερες για να βάλει το ένα γκολ που έδειχνε ότι θα κρίνει τον νικητή. Όχι μόνο δεν το έκανε ωστόσο, αλλά ο -αδικαιολόγητος, για την εμπειρία του- Κουρμπέλης αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε διάστημα έξι λεπτών, λίγο μετά το ημίωρο…

Οι «σεσημασμένοι» και κυνικοί Αρκάδες φρόντισαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να σκοράρουν από… το πουθενά στο 80’, με το ευθύβολο σουτ του Μπαρτόλο που ήρθε από τον πάγκο και τους έδωσε το «τρίποντο».

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έπεσε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από πλήρη αγωνιστική, μένοντας δεύτερος στους 45 βαθμούς και στο -2 πλέον από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και υποδέχεται την επόμενη Κυριακή την Λαμία στη Λεωφόρο.

Αντιθέτως, ο Αστέρας ανέβηκε στην 9η θέση, έχοντας 21 πόντους και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X