Ήττα και αποκλεισμός για τον ΑΡΗ με 2-0

από AllAboutARIS

Η ομάδα της Κ17 του ΑΡΗ έμεινε εκτός τελικού καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0  από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μουζακίτης άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους στο 45+3 από την άσπρη βούλα,  ενώ ο  Κωστούλας στο 83 πέτυχε το 2ο γκολ για την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε δύο φορές νωρίς στο μας, μία στο 6’ με τον Λιατσικούρα κι άλλη μία στο 14’ με τον Τουφάκη. Και στις δύο περιπτώσεις οι παίκτες της αθηναϊκής ομάδας αστόχησαν.

Στο 22’ ο γκολκίπερ του ο ΑΡΗ, ο Κουτρουλίδης, σταμάτησε το πλασέ του Λιατσικούρα, ενώ βρήκε απάντηση και στο 30’ στο σουτ του Κωστούλα. Ενδιάμεσα και πιο συγκεκριμένα στο 26’ οι Κιτρινόμαυροι απείλησαν με τον Καραμανλή.

Στο 44’ ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ είχε απάντηση σε σουτ του Πνευμονίδη, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Κωστούλας βρέθηκε στη περιοχή, ο Κουτρουλίδης έπεσε στα πόδια του, ο νεαρός επιθετικός, έκανε μία μάλλον… υπερβολική βουτιά και δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουζακίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 53’ φάουλ του Μουζακίτη έφυγε λίγο έξω από την εστία του Άρη.

Στο 55’ σε αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Πνευμονίδης δεν γύρισε σωστά για τον Κωστούλα με τον Σεβαστίδη να σώζει την τελευταία στιγμή.

Στο 64’ ο Βέργας έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ του νεαρού του Άρη κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 74’ καταπληκτική ενέργεια από τον Τουφάκη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ του από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε ο Κουτρουλίδης.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς στο 83’. Ο Δαρβίρας κινήθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή, πάσαρε στον Τουφάκη ο οποίος σούταρε άσχημα, αλλά ο Κωστούλας πήρε την μπάλα, απέφυγε τον Κουτρουλίδη και σκόραρε για το 2-0.

Άρης (Κώστας Καζάνας): Κουτρουλίδης, Πείτσης, Καραγκεβρούβης (65’ Ρούτσης), Μαγής (35’ Σεβαστίδης), Κούλα (77’ Σιταράς), Κουκίδης, Χαρούπας (77’ Τότσικας), Χατζόπουλος, Καραμανλής (65’ Γεωργίου), Δημητρακόπουλος, Βέργας.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Σουλανιάκου, Αλαφάκης, Δάμα (79’ Φίλης), Παναγάκος, Μουζακίτης, Λίγδα (62’ Δαρβίρας), Λιατσικούρας (86’ Κτενάς) Κωστούλας (86’ Σούφκα), Τουφάκης (86’ Πλειώνης), Πνευμονίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα