Ήττες για Σέλτικ και Ρέιντζερς

από AllAboutARIS

Η ήδη πρωταθλήτρια Σέλτικ έχασε 2-4 στο Εδιμβούργο από τη Χιμπέρνιαν για την 37η αγωνιστική της Scottish Premier και απλά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες «γκέλες» στο πρωτάθλημα κι αφήνοντας τους «χιμπς» μαθηματικά στην πέμπτη θέση.
Οι «καθολικοί» προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο με το πέναλτι του Χατάτε στο 41΄και 2-1 στο 58’ με τον Γιουν, όμως η αποβολή του Μαέντα στο 67’ άλλαξε τα δεδομένα. Έτσι, στο 75’ το πέναλτι του Νίσμπετ, στο 80’ ο Ελιε και το αυτογκόλ του Μπέναμπελ στο 86’ έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους.
Στο τέλος έχασε τη νίκη η Ρέιντζερς κόντρα στη Χαρτς στο «Αιμπροξ Παρκ» με το 2-2 και το γκολ του Κουόλ στο 94’. Ο Σάνγκλαντ στο 1’ έκανε το 0-1, όμως οι «διαμαρτυρόμενοι» ανέτρεψαν την κατάσταση με τα γκολ των Κάντγουελ στο 45’ +4’ και Σακαλά στο 47’, με τις «καρδιές» να έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή στα προκριματικά του Europa Conference League.
Άνετη νίκη της Αμπερντίν με 3-0 εντός έδρας επί της Σεν Μίρεν.
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την παραμονή οι Ρος Καόυντι και Νταντί Γιουνάιτεντ, με την πρώτη να παραχωρεί 3-3 στη Σεν Τζόνστον και τους φιναλίστ του Κυπέλλου UEFA του 1987 να χάνουν 0-3 στο Νταντί από την Κιλμάρνοκ και να μένουν στο -3 ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.
Στο 1-1 έμειναν Λίβινγκστον και Μάδεργουελ στην έδρα της πρώτης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X