«Ή θα γίνετε… ούζα μας ή θα σας διαλύσουμε» – Για κοπιάστε!

από Γιάννης Παντελίδης

Θα ήθελα πάρα πολύ σήμερα να γράψω μόνο για ποδόσφαιρο. Να συζητήσουμε τι δεν πήγε καλά και δε νίκησε ο ΑΡΗΣ. Γιατί δεν έπαιξε από την αρχή ο Μάνου και γιατί στην τελική προσπάθεια πάντα ψάχνει η ομάδα το εξεζητημένο κι όχι το απλό. Γιατί στα τελευταία έξι παιχνίδια του ο ΑΡΗΣ έχει μόνο μία νίκη. Γιατί μετά από 11 αγωνιστικές, μακριά από το «Βικελίδης» έχει πάρει μόνο τέσσερις βαθμούς.

Δυστυχώς τα πράγματα στον ΑΡΗ δεν είναι (μόνο) αγωνιστικά. Υπάρχουν πολλά περισσότερα και αλήθεια όσοι μπείτε από κάτω στα social να σχολιάσετε «ποια διαιτησία εδώ δεν μπορούμε να νικήσουμε», σας παρακαλώ πολύ μη το κάνετε. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Διότι να σας πω κάτι; Οι σφαγές που τρώει ο ΑΡΗΣ φέτος είναι άνευ προηγουμένου. Ουδέποτε στο παρελθόν έχουν γίνει ξανά τέτοια πράγματα. Είναι πραγματικά απίστευτο να χάνεις ματς λόγω VAR. Εξυγιανσάρα που λέει κι ένας φίλος μου.

Ακύρωσαν καθαρό γκολ του Ματέο με τον ΟΦΗ. Χαμένοι δύο βαθμοί. Ακύρωσαν χθες γκολ του Φαμπιάνο. Ακόμη δύο βαθμοί. Αλήθεια ρε συ Μανούχο πως το κατάλαβες το χέρι; Εκατό φορές είδαμε τη φάση και άκρη δε βγάλαμε. Και να σας πω και κάτι, χέρι κάνει ο αμυντικός του Ατρόμητου. Αυτό δεν τον είδες Μανούχο; Αλλά τόση ήταν η πρεμούρα σου να το ακυρώσεις, που ούτε έστειλες τον Ζαμπαλά να πάει να το δει. Παπαπέτρου δώσε το πέναλτι στο Αγρίνιο να σου πω μετά αν θα κερδίσει ο Παναιτωλικός.

Μιλάει ο Ατρόμητος για διαιτητική σφαγή. Δείτε τη φάση στα πρώτα δευτερόλεπτα, με την κλωτσιά που τρώει ο Ιτούρμπε. Χθες παραλίγο θα ζούσαμε παγκόσμια πρωτοτυπία. Ζήτησαν αποβολή του Φαμπιάνο με δύο κίτρινες κάρτες σε δύο φάσεις που του κάνει φάουλ ο αντίπαλος. Απίστευτο!!! Ζητούν πέναλτι σε χέρι του Γκρέι, ενώ ο Ζαμπαλάς έχει δώσει επιθετικό φάουλ. Ο Μανούχος τον έστειλε στο VAR. Θυμηθείτε τη φάση στο πρώτο ημίχρονο, με Ματέο ή Ιτούρμπε δε θυμάμαι καλά. Με το οφ σάιντ που είναι πέντε μέτρα πίσω!

Είναι ξεκάθαρο το νέο κόλπο τους. Άπειρος διαιτητής με έμπειρο VARίστα, ώστε στα δύσκολα να ψαρώνει ο μικρός και να αναλαμβάνει ο εξυγιαντής. Απίστευτο ξύλο σε όλο το ματς, αλλά πειθαρχικός έλεγχος μηδέν. Ναι φταίει και ο ΑΡΗΣ, μόνο που, όχι, δε φταίει για τους 15 βαθμούς. Τον έχουν κλέψει» ξεκάθαρα. Και πάντα βρίσκουν τον τρόπο.

Κι εσύ Αρειανέ βυθίσου στην εσωστρέφεια. Κράξε τον Πάρντιου για την ενδεκάδα που κατέβασε. Βρίσε τον Καρυπίδη για τους παίκτες που άφησε να φύγουν και για εκείνους που έφερε. Ρίξε γιούχα, κυνήγα την ομάδα, αλλά, σε παρακαλώ πολύ άνοιξε τα μάτια σου και δες τι γίνεται.

Σου φωνάζουν, «αν δεν γίνεις… ούζο μου θα σε διαλύσω». Τολμάνε να τα βάζουν με έναν ολόκληρο λαό, χωρίς να υπάρχει αντίδραση γιατί έχουν καταφέρει να τον βάλουν ξανά σε διαδικασία εσωστρέφειας, χρησιμοποιώντας άριστα τα γνωστά επικοινωνιακά κέντρα.

Βέβαια, αυτοί που σε κυνηγούν, επειδή είναι και κάποιας ηλικίας, θα έπρεπε να γνωρίζουν πως όλες οι επαναστάσεις ξεκίνησαν από τον λαό. Τον οποίο υποτίμησαν ή τον θεώρησαν «μικρό». Επίσης, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ιστορικά ο Αρειανός είναι ο μοναδικός λαός, που πάντα τη βρίσκει την άκρη του με περηφάνια και ντομπροσύνη κι έτσι θα τη βρει και τώρα. Οπότε για κοπιάστε. Για ελάτε να τον κάνετε… ούζο σας.

ΥΓ: Για τις εικόνες ντροπής στο Περιστέρι και την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλο. Άλλωστε έχετε δει και ακούσει σχεδόν τα πάντα στο AllAboutARIS . Μόνο τούτο. ΑΠΑΙΤΩ να ερευνηθεί η καταγγελία για αναφορά αστυνομικού στον Άλκη. ΑΠΑΙΤΩ να βρεθεί και ΑΠΑΙΤΩ, όχι να τιμωρηθεί, αλλά το επιβάλλουν να κάνει ένα τηλεφώνημα στου γονείς του Άλκη. Σκουπίδι…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X