Ίβιτς: «Θα είναι το… δεύτερο ημίχρονο, έτοιμοι να παλέψουμε» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον ΑΡΗ: «

– Για την προσέγγιση της Μακάμπι: “Ήρθαμε για να παίξουμε φυσιολογικά. Το αυριανό παιχνίδι είναι το.,.. δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε. Δουλέψαμε σκληρά. Ηρθαμε νωρίτερα λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ. Θα παίξουμε επιθετικά, θα παίιξουμε για τη νίκη”.

– Για το πως προετοίμασε την ομάδα όσον αφορά τί θα συναντήσει: “Ξέρω την πόλη και τις ομάδες. Πέρασαν έναν χρόνο στον ΑΡΗ και επτά στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είδα το ελληνικό πρωτάθλημα. Δυνατά και σκληρά παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ είναι μία καλή ομάδα, με ποιότητα και καλούς παίκτες. Τους σέβομαι, ωστόσο θα βασιστούμε στη δική μας ποιότητα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα”.

– Για το αν υπάρχουν προβλήματα στη Μακάμπι και αν σκέφτεται να πάει σε αλλαγή τακτικής: “Είναι ένα άλλο παιχνίδι. Ολα είναι πιθανά. Δουλέψαμε διαφορετικά συτήματα για αύριο. Μπορεί να αλλάξει το σύστημα. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα, αλλά μπορεί να τον έχουμε διαθέσιμο. Θα το δούμε μετά την προπόνηση. Άλλοι προπονητές αλλάζουν τακτική, άλλοι όχι. Αύριο θα δείτε τι θα κάνουμε”.

– Για το τι περιμένει να δει διαφορετικό από τον ΑΡΗ στο αυριανό παιχνίδι: “Σίγουρα θα αλλάξουν κάτι, αλλά δεν ξέρω. Θα είμαστε έτοιμοι. Για μένα έχει σημασία η απόδοση της ομάδας μου περισσότερο. Αν ο ΑΡΗΣ θα εμφανιστεί αλλαγμένος, δεν το ξέρω. Έχουν όμως πολλές επιλογές, ειδικά μπροστά, έχει ποιότητα”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X