Ίβιτς: «Ο δεύτερος αγώνας θα είναι διαφορετικός»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς μετά την νίκη επί του ΑΡΗ στο Ισραήλ.

Ο προπονητής της Μακάμπι ανέφερε:

«Κάναμε αρκετά καλό παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε να έχουμε πράγματα τα οποία μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Παίξαμε βάσει της φιλοσοφίας που θέλουμε. Κερδίσαμε το παιχνίδι, έχουμε ένα ακόμη στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό από το σημερινό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα παρουσίασε βελτίωση κι αυτό θέλουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι», είπε.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Εράν Ζάχαβι, ο Σέρβος τεχνικός απάντησε ότι… «ήρθε για να μας βοηθήσει και είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δουλεύει σκληρά. Δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσω για τον Ζάχαβι γιατί όλοι ξέρουν ποιος είναι. Δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θέλει, γι’ αυτό έπαιξε μόλις 30 λεπτά. Θα παίξει περισσότερο στον δεύτερο αγώνα εφόσον του το επιτρέψει η φυσικά κατάστασή του».

Ζάχαβι: «Ήταν ένα φανταστικό γκολ»

Ο Εράν Ζάχαβι αποθεώθηκε από τους φίλους της Μακάμπι, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε στο 85ο λεπτό. «Είναι σημαντικό το ότι επέστρεψα βάζοντας ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα. Η δουλειά μας δεν τελείωσε ακόμη. Αυτή τη στιγμή νιώθουμε πλούσιοι σε συναισθήματα. Το γκολ που πέτυχα ήταν εντυπωσιακό και θα έλεγα ότι το ονειρευόμουν αρκετά χρόνια τώρα. Ένιωσα ενθουσιασμό μπαίνοντας στο γήπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα