Ίντερ: Δε το κουνάει ως το 2029 ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων τις τελευταίες εβδομάδες και κατέληξαν σε οριστική συμφωνία. Οι «νερατζούρι», λοιπόν, προχώρησαν στην πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού στράικερ ως το 2029, ενώ το προηγούμενο είχε ισχύ μέχρι το 2027.

Ασφαλώς, ο μισθός του Λαουτάρο ανέβηκε στα 9 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο επιθυμούσε εξ αρχής να βάλει στα ταμεία του ο Αργεντινός στράικερ.

Η Ίντερ με αυτή την κίνηση κόβει την όρεξη των ενδιαφερόμενων, αφού αντιλαμβάνεται κανείς πως για να καταφέρει να τον αγοράσει θα πρέπει να ξοδέψει ένα υπέρογκο ποσό.

O Λαουτάρο αγωνίζεται για μια εξαετία στους Μιλανέζους, μετρώντας 282 εμφανίσεις με 129 γκολ και 43 ασίστ.

Πάτημα Χαλανδρίου: Οι πρώτες βοήθειες σε άνδρα που μπήκε στη φλεγόμενη επιχείρησή του (vid)
Προηγούμενο άρθρο Πάτημα Χαλανδρίου: Οι πρώτες βοήθειες σε άνδρα που μπήκε στη φλεγόμενη επιχείρησή του (vid)
Επόμενο άρθρο Ανακοίνωσε φιλικό με τον ΑΡΗ Midea o Προμηθέας
Ανακοίνωσε φιλικό με τον ΑΡΗ Midea o Προμηθέας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News