Ίντερ: Επέστρεψε για τον Μπρέμερ της Τορίνο με νέα πρόταση, από κοντά και η Γιουβέντους

από AllAboutARIS

Οι «νεραντζούρι» αποφάσισαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του Μπρέμερ της Τορίνο καταθέτοντας νέα πρόταση σύμφωνα με την ιταλική έκδοση «skysport». Η πρώτη προσφορά της Ίντερ άγγιζε τα 30 εκατ. ευρώ συν έναν παίκτη ως δανεικό, τον 19χρονο Ιταλό μέσο Τσέσαρε Κασαντέι.

Η προσφορά αυτή δεν έπεισε την Τορίνο να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2024 και πέρυσι ανακηρύχτηκε καλύτερος αμυντικός της Serie A έχοντας 33 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ σε σχεδόν 3.000 αγωνιστικά λεπτά.

Οι «Νεραντζούρι» αποφάσισαν λοιπόν να κάνουν την ίδια προσφορά χρηματικά, αλλά προτείνοντας αυτή τη φορά ο Κασαντέι να γίνει μόνιμος κάτοικος Τορίνο, με την ιταλική ομάδα να διατηρεί και μία οψιόν επαναγοράς.

Στο παιχνίδι για τον Μπρέμερ φαίνεται πως θα μπει και η Γιουβέντους η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, μιας και ψάχνει τον αντικαταστάστη του Ντε Λιχτ, αφού έκλεισε η συμφωνία με την Μπάγερν. Βέβαια, οι «μπιανκονέρι» έχουν στην λίστα τους και τους Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ και Γκάμπριελ της Άρσεναλ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα