Ίντερ: «Μάχη» με τη Ρόμα για τον Μοράτα

από AllAboutARIS

Η Ίντερ μετά την αποχώρηση του Έντιν Τζέκο για την Φενέρμπαχτσε και την απόσυρση από την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου θα αποκτήσει τελικά δύο νέους σέντερ φορ. Πριν από περίπου δυο εβδομάδες οι Νερατζούρι ανακοίνωσαν τον Μάρκους Τουράμ και μετά την εξέλιξη με τον θηριώδη Βέλγο επιθετικό ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Οι Άγγλοι «συνέδεσαν» τους Μιλανέζους με τον 22χρονο Φολαρίν Μπάλογκαν, όμως σύμφωνα με την «Relevo» και τον Ματέο Μορέτο η Ίντερ ενδιαφέρεται για μια πιο… έμπειρη αλλά και οικονομική λύση. Ο λόγος για τον Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός striker αρέσει στον Σιμόνε Ιντζάγκι, έχει διαφορετικά στοιχεία τόσο από τους Τουράμ – Λαουτάρο Μαρτίνες και ήδη οι Νερατζούρι έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Η κάτοχος του Coppa Italia δεν είναι η μόνη ομάδα της Serie A που ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον έμπειρο σέντερ φορ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ενώσει ξανά το δίδυμο Μοράτα – Ντιμπάλα, θεωρεί τον υψηλόσωμο φορ άξιο αντικαταστάτη του τραυματία Έιμπραχαμ και ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, έχει αναλάβει ήδη την υπόθεση.

Την προηγούμενη σεζόν ο 30χρονος επιθετικός μέτρησε 45 εμφανίσεις, 15 γκολ και 3 ασίστ. Οι Ροχιμπλάνκος ζητούν 20 εκατομμύρια ευρώ από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα