Ίντερ – Τορίνο 3-2: Πήρε τη σκούπα ο Τουράμ και με χατ-τρικ “καθάρισε” για τους “νερατζούρι” (vid)

από AllAboutARIS

Νίκη με 3-2 απέναντι στην Τορίνο πανηγύρισε η Ίντερ για την 7η αγωνιστική της Serie A, με τον Μάρκους Τουράμ να είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση και να πετυχαίνει χατ-τρικ, το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο του στην Ιταλία.

Στο ξεκίνημά του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες μπλόκαραν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να μην παράγεται ιδιαίτερα παραγωγικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, αυτό έμελλε να αλλάξει από το 20′ και μετά, όταν ο Μαριπάν άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του έπειτα από ένα άσχημο τάκλιν στον Τουράμ με τις τάπες ψηλά, οι οποίες βρήκαν στον αστράγαλο του επιθετικού της Ίντερ. Από αυτό το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός άλλαξε και η Ίντερ πραγματοποίησε πολλές επιθέσεις.

Στο 25ο λεπτό, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με σκόρερ τον Τουράμ, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους για το 1-0 έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Μπαστόνι. Μάλιστα, ο στράικερ των “νερατζούρι” δεν είχε πρόβλημα να πετύχει ουσιαστικά το ίδιο τέρμα στο 35′, αφού πήρε κεφαλιά μέσα από την καρδιά της μικρής περιοχής, με μόνη διαφορά το γεγονός πως αυτή τη φορά την ασίστ την έδωσε ο Ατσέρμπι.

Βέβαια, ο η Τορίνο δεν ήταν έτοιμη να παραδώσει τα όπλα και πριν καλά καλά κοπάσουν οι κραυγές από τους πανηγυρισμούς ο Ζαπάτα μπόρεσε να βγει στην πλάτη της άμυνας των “νεαρατζούρι” και να φτάσει στον Σόμερ, τον οποίο νίκησε από κοντά για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Πολλές ευκαιρίες χάθηκαν, όμως ο Τουράμ ήταν εκεί και αυτή τη φορά για να σφραγίσει ουσιαστικά το τρίποντο. Στο 60′ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν απομάκρυνε σωστά τη μπάλα μετά από σουτ και ο Γάλλος φορ πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το 3-1. Από την μεριά της η Τορίνο μπόρεσε στο 86′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να μειώσει για το τελικό 3-2.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα