Αγγλικά ΜΜΕ: “Ο ΑΡΗΣ πρότεινε δανεισμό του Μούτο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία νέα διάσταση δίνουν οι Άγγλοι στην υπόθεση του Γιοσινούρι Μούτο για τον ΑΡΗ.

Μέχρι τώρα το δεδομένο ήταν ότι οι ‘κιτρινόμαυροι” περίμεναν τον Ιάπωνα να μείνει ελεύθερος και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα όμως καθυστερεί και οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι ο ΑΡΗΣ έριξε στο τραπέζι το ενδεχόμενο του δανεισμού.

Συγκεκριμένα υπάρχει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “theathletic.com” που αναφέρει ότι οι “κιτρινόμαυροι” προτίθενται να πάρουν δανεικό τον παίκτη και να καλύψουν το 40% των ετήσιων απολαβών του. Ο Μούτο αμείβεται με 3 εκατ. ευρώ, άρα σε αυτό το σενάριο ο ΑΡΗΣ θα του δώσει κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Η Νιουκάστιλ θέλει να απεμπλακεί από τα χρήματα που καταβάλει στον Ιάπωνα και δεν θα έλεγε όχι εάν για έναν χρόνο “ξεφορτωνόταν έστω τα μισά από αυτά.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για καταβολή χρημάτων από τον ΑΡΗ στη Νιουκάστλ για να πάρει τον παίκτη. Η υπόθεση πάντως δεν δείχνει τόσο εύκολη για τους “κιτρινόμαυρους”…

Η πρόθεση του ΑΡΗ είναι να πάρει τον 29χρονο επιθετικό ελεύθερο από τους Άγγλους, αλλά το ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί καθυστερεί την όλη διαδικασία.

Προτεινόμενα Άρθρα