ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Τσιλούλη

από AllAboutARIS

Την πρώτη της προπόνηση μετά την επιστροφή της από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, πραγματοποίησε τη Δευτέρα (15/7) η ΑΕΚ, με τα… Σπάτα να γεμίζουν.
Εξάλλου, ενσωματώθηκαν και τα νέα δυνατά μεταγραφικά αποκτήματα της «Ένωσης», Ρομπέρτο Περέιρα, Θωμάς Στρακόσα και Αμπουμπακαρί Κοϊτά, όπως και ο Ορμπελίν Πινέδα μετά την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μεξικό (ο Στίβεν Τσούμπερ έχει εξασφαλίσει λίγες μέρες παραπάνω άδεια, δεδομένου ότι η Ελβετία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Euro 2024). Άπαντες, δε, ξεκίνησαν δυνατά, κάνοντας το πρόγραμμα και των υπολοίπων, το οποίο περιελάμβανε δουλειά σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Να σημειωθεί ότι στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν οι Άρολντ Μουκουντί και Σωτήρης Τσιλούλης, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό λόγω των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν από την προετοιμασία.
Υπενθυμίζεται ότι οι «κιτρινόμαυροι» την Πέμπτη (18/7, 20:00) θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό, απέναντι στην Ομόνοια στην Κύπρο, πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Βελέζ-Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Προτεινόμενα Άρθρα