ΑΕΚ – Γάνδη 2-2: Έκλεισε με ισοπαλία τα φιλικά στην Ολλανδία (vids)

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά της επί ολλανδικού εδάφους με ισοπαλία 2- κόντρα στη Γάνδη. Ζίνι και Ρότα χρίστηκαν οι σκόρερ για την Ένωση, με τους Βέλγους να σκοράρουν με τους Χονγκ και Γιοκοτά μετά από ισάριθμα λάθη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα με το καλημέρα στο φιλικό με τη Γάνδη. Ο Γκαρσία έστρωσε στον Ζίνι μέσα στην περιοχή κι αυτός με ένα υπέροχο πλασέ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο 35λεπτο είχε λίγες καλές φάσεις στις δύο εστίες. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και προσπαθούσε να πιέζει τα καρέ της Γάνδης. Στο 9′ είχε την ευκαιρία της με πλασέ του Πήλιου μέσα από την περιοχή, μετά από πάσα του Γκαρσία, η οποία πέρασε λίγο άουτ. Η Γάνδη απάντησε με το γκολ του Χονγκ στο 18′ μετά από λάθος του Μπρινιόλι στο build-up. Ο Ιταλός πορτιέρε ήταν εκτός εστίας και ο μέσος της Γάνδης δεν είχε πρόβλημα να ισοφαρίσει.

Στο 37′ ο Γιόνσον έκανε ένα σουτ το οποίο κόπηκε, ενώ η προσπάθεια του Τισουντάλι στο 40′ πέρασε άουτ. Στο 46ο λεπτό ο Λιούμπιτσιτς απείλησε με ένα σουτ εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε άουτ.

Ο Ρότα έκανε το 2-1 στο 53ο λεπτό. Ο Έλληνας μπακ συνδυάστηκε άψογα με τον Λιβάι Γκαρσία και με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες αλλάξαν ενδεκάδες κατά 10/11, με τον Αλμέιδα να διατηρεί τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν στο 84ο λεπτό, όταν ο Φερνάντες με ένα ωραιό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 91′ ο Σουρντέζ έκανε ένα σουτ από δύσκολη γωνία, με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ένα λεπτό μετά ήρθε το γκολ των Βέλγων με τον Γιοκοτά, μετά από νέο λάθος του Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ένα λεπτό μετά η Γάνδη βρήκε το γκολ με τον Γιοκοτά μετά από λάθος του Μπρινιόλι.

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα