Αεράτη… Μπιλμπάο 3-2 την Ράγιο με ανατροπή

από AllAboutARIS

Νίκες για Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαλένθια στα δύο τελευταία χρονικά παιχνίδια του σημερινού προγράμματος του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησαν 3-2 της Ράγιο Βαγιεκάνο και έτσι βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με δύο βαθμούς λιγότερους από τη Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει την Κυριακή. Από την άλλη πλευρά οι νυχτερίδες νίκησαν 3-0 τη Θέλτα, και έφτασαν στους 9 βαθμούς.

Στη χώρα των Βάσκων, η Αθλέτικ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις το 5ο λεπτό με τον Τρέχο αλλά δεν έδειξε να προβληματίζεται. Οι παίκτες του Βαλβέρδε ισοφάρισαν στο 14ο λεπτό με τον Γουλιαμς Ι και μέχρι το 33ο λεπτό είχαν μετατρέψει το σκορ σε 3-1 με τους Σανκετ (28’) και Νίκο Γουίλιας (33’). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2 με τον Φαλκάο στο 80ο λεπτό.

Στο Μεστάγια η Βαλένθια άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Καστιγέχο, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 59ο λεπτό με την αποβολή του Τσέρφι, και διπλασίασε τα τέρματά της στο 82ο λεπτό με τον Μάρκος Αντρέ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλμέιδα έκανε το 3-0.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X