Αθωώθηκε από τις κατηγορίες βιασμών και βρήκε άμεσα ομάδα!

Ο Μπενζαμέν Μεντί, αφού απαλλάχθηκε των κατηγοριών από την αγγλική δικαιοσύνη από μία κατηγορία βιασμού και μία κατηγορία απόπειρας βιασμού, φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και επιστρέφει στη Γαλλία, καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λοριάν.

Το δικαστήριο του Τσέστερ απάλλαξε τον 28χρονο Γάλλο αμυντικό, απόφαση που ήρθε να προστεθεί σε εκείνη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν αθωώθηκε για άλλες έξι κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση.

Ο Μεντί μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, Λουί Σαχά Ματουρί, είχε κατηγορηθεί συνολικά από 13 γυναίκες. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Μάντσεστερ Σίτι τον Αύγουστο του 2021 και στη συνέχεια τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από το σύλλογο, για να ακολουθήσει η σύλληψη και η κράτησή του.

Ο Μεντί ήταν και τυπικά ελεύθερος, αφού το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας έληξε στο τέλος του περασμένου μήνα, και συμφώνησε να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του και να φορέσει τη φανέλα της Λοριάν.

Ο Κάρλσον στο νέο… σπίτι του (pics)
Προηγούμενο άρθρο Ο Κάρλσον στο νέο… σπίτι του (pics)
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας σε βενζινάδικο (vid)
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας σε βενζινάδικο (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News