Αινιγματικός ο Σαλάχ για την παραμονή του στο Λίβερπουλ

από AllAboutARIS

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σε δηλώσεις του και σε ερωτήσεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, έδωσε μια απάντηση που μάλλον “άγχωσε” τους φίλους της αγγλικής ομάδας. Το συμβόλαιο του 29χρονου Αιγύπτιου διεθνή επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2023, και οι διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία συνεχίζονται εδώ και πολύ καιρό.

«Δεν ξέρω, μου μένει ένας χρόνος. Νομίζω ότι οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω, αλλά στο συμβόλαιο δεν είναι το παν τα χρήματα», είπε ο Σαλάχ στο περιοδικό FourFourTwo. «Οπότε δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας πω ακριβώς. Μου μένει ένας χρόνος και οι οπαδοί ξέρουν τι θέλω. Αυτός ο σύλλογος σημαίνει πολλά για μένα, έχω απολαύσει το ποδόσφαιρό μου εδώ περισσότερο από οπουδήποτε, έδωσα στον σύλλογο τα πάντα και όλοι το είδαν αυτό. Είναι σαν οικογένεια εδώ», πρόσθεσε.

Ο Σαλάχ πάντως είπε ότι ανεξάρτητα από τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο, θα παραμείνει στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν.
«Δεν ανησυχώ, δεν αφήνω τον εαυτό μου να ανησυχεί για κάτι. Η σεζόν δεν τελείωσε ακόμα, οπότε ας την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στη συνέχεια, τον τελευταίο χρόνο, θα δούμε τι θα συμβεί».

Προτεινόμενα Άρθρα