Αισιόδοξος ο Ράτκλιφ για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», το σκέφτεται ξανά και μάλιστα έχει εναλλακτικό σχέδιο για να κρατήσει την πλειοψηφία των μετοχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «ESPN» οι Γκλέιζερ ψάχνουν για επενδυτές για να παραμείνουν στην ιδιοκτησία και τους βρήκαν στην εταιρεία «Elliott Management», επενδυτικό όμιλο από τις ΗΠΑ, ο οποίος είχε αγοράσει τη Μίλαν το 2018 και την πούλησε το 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Πάντως ο Ράτκλιφ είναι αισιόδοξος για την αγορά και στηρίζει πολλά στην πρόσληψη του ειδικού στις εξαγορές επιχειρήσεων, Ντέιβ Μπρέιλσφορντ, ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή για τη συμφωνία με τους Γκλέιζερ.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Αγγλίας προσφέρει πάνω από 4.5 δισ. δολάρια για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών και έχει σύνθημα «να κάνουμε ξανά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», θέλοντας να δείξει πως θα επαναφέρει την ενότητα στην ομάδα, καθώς οι φίλαθλοι έχουν διχαστεί και πιέζουν για την αποχώρηση των Αμερικανών από την ιδιοκτησία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X