Αλί: Στο “τραπέζι” επέμβαση και… ανανέωση δανεισμού!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα τελευταία δύο 24ωρα ο ΑΡΗΣ… έπεσε πάνω από την περίπτωση του Μοχανάντ Αλί, παρουσία και του μάνατζερ του παίκτη στη Θεσσαλονίκη,

Παρόλο που πρόκειται για μία περίπτωση δανεικού ποδοσφαιριστή, ο ΑΡΗΣ  επέδειξε ήθος και επίπεδο ζητώντας να “τρέξει” αυτός όλες τις διαδικασίες και τα έξοδα για την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο νεαρός. Πρώτη στάση για τον 21χρονο είναι ήδη από χθες το Λονδίνο και τις επόμενες μέρες θα γίνει το ταξίδι στο Ίνσμπουργκ ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Το χειρουργείο του Ιρακινού δεν ήταν βέβαια το μοναδικό που αποτέλεσε θέμα συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες, αφού ο ΑΡΗΣ  έριξε στο τραπέζι και το θέμα της παραμονής του στην ομάδα. Οχι απλά για φέτος αλλά και του χρόνου.

Οι ¨κιτρινόμαυροι” πρότειναν στον παίκτη και τον μάνατζερ του την παράταση του δανεισμού του, ώστε να πάρει την ευκαιρία του στην ομάδα την επόμενη σεζόν και αφού ολοκληρώσει την πολύμηνη αποθεραπεία του.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΑΡΗΣ δείχνει ότι πιστεύει στον Ιρακινό. Για την ώρα όμως τόσο για την ομάδα όσο και για τον πακτη προέχει ο τραυματισμός του.

Προτεινόμενα Άρθρα