Αλί: Το “θέλω” των δύο πλευρών και η στάση του ΑΡΗ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μοχανάντ Αλί δεν πρόλαβε να συστηθεί στο κοινό του ΑΡΗ, αφού ο σοβαρός τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός για τους επόμενους 6-8 μήνες.

Ο Ιρακινός χάνει, εκτός απροόπτου, τη σεζόν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπαίνει και οριστικό τέλος στην παρουσία του στον ΑΡΗ.

Οπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, χθες, υπήρξε μία πρώτη νύξη από τον ΑΡΗ και τον Θεόδωρο Καρυπίδη -στο πλαίσιο των επαφών για την επέμβαση του παίκτη- για να ανανεωθεί ο δανεισμός του Ιρακινού την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το “θέλω” του Αλί και η στάση του ΑΡΗ

Το πλεονέκτημα για τους “κιτρινόμαυρους” είναι… ο ίδιος ο Αλί. Ο Ιρακινός “ψηφίζει” ΑΡΗ, Θεσσαλονίκη αλλά και Ευρώπη όπου του δίνεται η ευκαιρία για να δείξει πράγματα που θα τον ανοίξουν πόρτες για ομάδες υψηλότερου επιπέδου από το ελληνικό.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο έχει παίξει μέχρι στιγμής η στάση της ομάδας προς τον Αλί, τον οποίο στηρίζει έμπρακτα από την πρώτη στιγμή. Τόσο με την επέμβαση στην Αυστρία όσο και με την αποκατάστασή του που θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη όταν γυρίσει από το Ίνσμπουργκ.

Με τα τωρινά δεδομένα, οι δύο πλευρές είναι παραπάνω από θετικές για να συνεχίσουν μαζί. Πότε θα μπουν όμως στην ουσία; Σίγουρα μετά την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, η οποία θα εξαρτηθεί από το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην Αυστρία.

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X