Αλλάζουν τα πλάνα του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ροτέισον δεν κόστισε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης’ για τον ΑΡΗ, ο οποίος στάθηκε όρθιος παρά τις αλλαγές που σε μεγάλο βαθμό συνδέονταν με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πέραν κάποιων αναγκαστικών παρεμβάσεων, ο Τόλης Τερζής μοίρασε χρόνο σε κάποιους παίκτες και άλλους τους… φόρτωσε με κάποια παραπάνω λεπτά ώστε να φρεσκάρει τους βασικούς του για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στους “πράσινους”.

Σήμερα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα γίνει ουσιαστικά η μοναδική προπόνηση της ομάδας και τελική “πρόβα” πριν τον αυριανό αγώνα, χωρίς να είναι σίγουρο ότι ο Τερζής θυα ανοίξει τα χαρτιά του. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές.

Οντουμπάζιο. Ετέμπο, Καμαρά, Ιτούρμπε είναι τέσσερα σίγουρα νέα πρόσωπα στα πλάνα του Τερζή, που πάλι έχουν κάποια ερωτηματικά.

Στο τέρμα… σταθερά υπάρχει το δίλημμα ανάμεσα σε Σιαμπάνη και Κουέστα, με τον πρώτο να έχει πάλι ελαφρύ προβάδισμα. Στα αριστερά της άμυνας είναι πιθανή η επιστροφή του Μαζικού ενώ μένει να φανεί εάν θα γίνει κάποια έκπληξη με Πάλμα ή Ματέο για να μπει ο ανεβασμένος Καμάτσο στην ενδεκάδα.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα