Ανάσες και επιστροφές από σήμερα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε έναν Ιανουάριο που κύλησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ΑΡΗ, από πλευράς αποτελεσμάτων και αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετώπισε στην πορεία και κυρίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο ΑΡΗΣ βγαίνει από τον πρώτο μήνα του 2023 απογοητευμένος και λαβωμένος, έχοντας μπροστά του για πρώτη φορά μετά από καιρό σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα ώστε να ανασυνταχθεί, προσπαθώντας ακόμα να ξεπεράσει τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ομάδα σήμερα θα έχει ρεπό και από αύριο θα μπει σε διαδικασία προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό, χωρίς μεσοβδόμαδη υποχρέωση και με σημαντικό χρόνο για να αποφορτιστεί και κυρίως να μετρήσει επιστροφές από το ιατρικό δελτίο.

Καμαρά, Πάλμα, Ενκουλού και Καμάτσοα θα είναι όλοι, εκτός απροόπτου, στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου για το επερχόμενο ματς ενώ υπό προϋποθέσεις ίσως προλάβει και ο Εμπακατά.

Ειδικά η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας θα τονωθεί σημαντικά εν όψει της συνέχειας και ειδικά χθες φάνηκε πόσο χρειάζεται ο ΑΡΗΣ επιπλέον ποιότητα στη γραμμή κρούσης του, με τον Πάρντιου να έχει από εκεί και πέρα την ευθύνη της συνολικής δουλειάς που μπορεί να βγάλει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από αύριο που θα επιστρέψει ο ΑΡΗΣ στις προπονήσεις, θα αρχίσουν σταδιακά και οι επιστροφές των παικτών σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X