Αναβολή στο ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Αναβάλλεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στις 21:45. Απομένει η ανακοίνωση της απόφασης άμεσα από την UEFA.

Αν και αρχικά δεν είχε τεθεί θέμα αναβολής επισήμως, η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί υπό τη βαριά σκιά της δολοφονίας ενός φίλου της «Ένωσης» οδήγησε προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι, δε, ακόμη ασαφές πότε θα γίνει το παιχνίδι, αφού το καλεντάρι της UEFA είναι ασφυκτικό χωρίς περιθώρια ευελιξίας, ενώ στην Αττική υπάρχουν την Τετάρτη το Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ και την Πέμπτη το Ολυμπιακός-Γκενκ, ενώ για την επόμενη Τρίτη (15/8) έχει προγραμματιστεί η ρεβάνς στην Κροατία.

Μπαλάσκας: “Η αστυνομία ήξερε από τα σύνορα – Υπήρχε συνεννόηση για εφοδιασμό των Κροατών” (vid)
Προηγούμενο άρθρο Μπαλάσκας: “Η αστυνομία ήξερε από τα σύνορα – Υπήρχε συνεννόηση για εφοδιασμό των Κροατών” (vid)
Επόμενο άρθρο Διαρκείας: Η μεγάλη προθεσμία για τις ανανεώσεις
Διαρκείας: Η μεγάλη προθεσμία για τις ανανεώσεις

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News