Αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Γκαλτιέ η Παρί!

από AllAboutARIS

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της Equipe ότι το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ θα κριθεί στα δύο επόμενα ματς, ένα νέο δημοσίευμα, αυτήν τη φορά από το «RMC» έρχεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά!
Συγκεκριμένα, ο έγκριτος Γάλλος δημοσιογράφος, Φαμπρίς Οκίν αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την εύρεση του νέου της προπονητή ο οποίος δεν αποκλείεται να προσληφθεί ακόμα και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν!

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος υπογραμμίζει ότι οι Παριζιάνοι είχαν προσεγγίσει τον Τόμας Τούχελ, λίγες ημέρες πριν αυτός αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν, ωστόσο έλαβαν αρνητική απάντηση. Επιπροσθέτως, στα υπόψιν φαίνεται πως βρίσκονται τόσο ο Ζίντεντιν Ζιντάν, ο οποίος αποτελεί διακαή «πόθο» του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, αλλά και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν που απολύθηκε από την Μπάγερν Μονάχου.
Η διοίκηση της Παρί δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τον νεαρό Γερμανό τεχνικό ωστόσο το όνομα του θα πέσει στο τραπέζι σύντομα αν και εφόσον αυτός παραμείνει ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι.
Θυμίζουμε ότι μέσα στη λίστα των υποψηφίων βρίσκονται τα ονόματα του Αντόνιο Κόντε και του Ζοσέ Μουρίνιο.

Προτεινόμενα Άρθρα