Ανακοίνωσε τον Κυριακόπουλο η Μόντσα

από AllAboutARIS

Την απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου επισημοποίησε η Μόντσα, η οποία κάνει δικό της τον 27χρονο αριστερό φουλ-μπακ με τη μορφή δανεισμού από τη Σασουόλο για την ερχόμενη σεζόν.
Ο άλλοτε παίκτης του Αστέρα, είχε περάσει στο περσινό μισό της σεζόν ως δανεικός από την Μπολόνια, ενώ επέστρεψε το φετινό καλοκαίρι στη Σασουόλο όπου ο Αλέσιο Ντιονίσι δεν τον υπολόγιζε και δόθηκε εκ νέου σε άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Νωρίτερα, η Μόντσα είχε προαναγγείλει με ένα επικό βίντεο την απόκτηση του Κυριακόπουλου με αναφορά στον… Γιάννη Αντετοκούνμπο!

 

Η ανακοίνωση της Μόντσα:

«Νέος παίκτης της Μόντσα είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Έλληνας μπακ έρχεται από τη Σασουόλο, σε προσωρινή βάση έως τις 30 Ιουνίου 2024, με υποχρέωση αγοράς εφόσον ικανοποιηθούν ορισμένες προϋποθέσεις.

Γεννημένος στην Πάτρα στις 5 Φεβρουαρίου 1996, ανδρώθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και έγραψε συνολικά 74 συμμετοχές και 6 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Σασουόλο, όπου έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A στις 3 Νοεμβρίου 2019, κόντρα στη Λέτσε. Μετά από τρεισήμισι σεζόν με τα νεροβέρντε, με 94 συμμετοχές και 2 γκολ, τον Ιανουάριο του 2023 δόθηκε δανεικός στην Μπολόνια, όπου έπαιξε 12 παιχνίδια, φτάνοντας τις 102 συνολικά συμμετοχές στη Serie A.

Ο Κυριακόπουλος είναι η πέμπτη καλοκαιρινή απόκτηση της AC Monza: ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ, ικανός να παίξει τόσο ως μπακ όσο και ως μέσος, έχει 7 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Καλώς ήρθες Γιώργο».

Προτεινόμενα Άρθρα