Ανακοίνωση Βόλου: «Αντικατάσταση Διαμαντόπουλου ως το Σάββατο, διαφορετικά…»

από AllAboutARIS

Μετά την επιστολή του Βόλου στη Stoiximan Super League, με την οποία ζήτησε απείλησε ότι θα κατέβει με την ομάδα Νέων στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που δεν σφυρίξει ξένος, η ΠΑΕ της Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση.

Σε αυτήν επιτίθεται στον Στιβ Μπένετ και τονίζει ότι αν δεν υπάρξει αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου ως το Σάββατο «θα υπάρξουν εξελίξεις», χωρίς να διευκρινίζει κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στιβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός “αρχιδιαιτητής” ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα, καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στιβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στιβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα “μαγειρέματα” και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X