Ο Οντουμπάζιο, η ΑΕΚ και οι αποφάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μεσοδιάστημα ανάμεσα στο πρώτο και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΑΡΗ δεν έχει ενδιαφέρον μόνο μεταγραφικά για τον ΑΡΗ αλλά και για την περίπτωση του Μόουζες Οντουμπάζιο.

Από την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή με οικονομικά ανταλλάγματα, τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ θέλει να βάλει στην εξίσωση του Πάολο Φερνάντες και Ζίνι.

Με δεδομένη την έντονη επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να έχει άμεσα διαθέσιμο τον Άγγλο, δεν αποκλείεται η υπόθεσή του να ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα 24ωρα και ενδεχομένως η φόρμουλα που θα γίνει αυτό να επηρεαστεί από τις τελικές αποφάσεις του Ματίας Αλμέιδα για το ρόστερ.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ τελειώνει ουσιαστικά την Πέμπτη (18/07) στην Κύπρο με το φιλικό κόντρα στην Ομόνοια, μετά το οποίο δεν αποκλείεται ο Αργεντινός τεχνικός να ανακοινώσει 1-2 παίκτες που δεν βρίσκονται στα πλάνα του για τη συνέχεια. Εάν σε αυτούς βρίσκεται ο Πάολο Φερνάντες και ο Ζίνι, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες του ΑΡΗ για να μπουν έμψυχα ανταλλάγματα στο deal για το Οντουμπάζιο. Αν όχι και οι δύο παίκτες, ίσως ο ένας από αυτούς ώστε να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο και ένα από τα πολλά μεταγραφικά μέτωπα που υπάρχουν.

Προτεινόμενα Άρθρα