Ανατριχιαστική η μαρτυρία του Άγγελου: “Ήταν οργανωμένο, ήρθαν να σκοτώσουν” (vid)

από AllAboutARIS

Μετά το τέλος της κατάθεσης της αδερφής του Άλκη, σειρά πήρε ένας εκ των φίλων του, ο οποίος είναι το θύμα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η περιγραφή του είναι κάτι παραπάνω από σοκαριστική και ανατριχιαστική, αφού εμπεριέχει αρκετές λεπτομέρειες από το μοιραίο βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου.

“Από τις 8 ήμασταν όλοι παρέα. Μετά καθίσαμε στα σκαλιά και ήρθαν αυτοί οι 12. κάνεις από εμάς δεν ήταν οργανωμένος. Ψάχναμε ένα μέρος εντελώς τυχαία. 40 λεπτά καθόμασταν εκε”, ανέφερε ο 21χρονος στην αρχή, περιγράφοντας το σημείο.

Ενώ λίγο αργότερα, επανάφερε στη μνήμη του τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ: “Είδα από αριστερά να έρχονται 4 άτομα και να μας ρωτάνε τι ομάδα είμαστε. Ήταν ψηλός και ξανθός αυτός που μας ρώτησε. Οι άλλοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες. Ήταν οργανωμένο. Κρατούσαν ξύλα και κάτι άλλο που δεν αντιλήφθηκα τι ήταν. Απάντησα ότι ήμουν Άρης. Ήρθαν ψυχροί και ήρεμοι σε εμάς. Από δεξιά είδα αλλά 5 με 6 άτομα να έρχονται. Εκείνη τη στιγμή είδα το δρεπάνι και κοκάλωσα. Με σόκαρε πολύ. Ολοι μαζί ήρθαν προς τα πάνω μας. Σήκωσα το κράνος και χτύπησα έναν στο κεφάλι. Έκανε πίσω και ήρθε επιθετικά και με κάρφωσε με ένα μαχαίρι στο πόδι. Υπήρχαν κάποιοι που με κρατούσαν και άλλοι που με χτυπούσαν.

Είχα αρκετές μαχαιριές. Με ξύλο και με δρεπάνι μας χτύπησαν. Άκουσα τον Άλκη να φωνάζει βοήθεια. Ήταν πεσμένος στα σκαλιά. Είδα από πάνω του πάρα πολλά άτομα να τον χτυπούν. Σίγουρα πάνω από 10. Ενας με χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι. Προσπάθησα να μην λιποθυμήσω γιατί ήξερα ότι θα σκότωναν. Μετά τους είδα να φεύγουν τρέχοντας. Μετά κατέβηκα τα σκαλάκια. Σήκωσα τον Άλκη έκανε 2 με 3 βήματα και κάθισε στο παρτέρι. Προσπαθούσα να τον βοηθήσω”.

Παράλληλα, τόνισε και επανέλαβε πως οι κατηγορούμενοι “ήρθαν για να σκοτώσουν”, ενώ σε ερώτηση του Αλέξη Κούγια απάντησε πως πιστεύει ότι υπήρχαν κι άλλοι στη γύρω περιοχή, πέρα από τους 12.

Προτεινόμενα Άρθρα