Ανατροπή στην ανατροπή για Μακάμπι Χάιφα, «διπλό» πρόκρισης για Μπενφίκα

από AllAboutARIS

Ανατρεπτική Μακάμπι Χάιφα, «βλέπει» ομίλους η Μπενφίκα! Η ισραηλινή ομάδα επικράτησε 3-2 -και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή- υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα για τα playoffs του Champions League, την ίδια ώρα που εκείνη του Οδυσσέα Βλαχοδήμου νίκησε 2-0 στην έδρα της Ντιναμό Κιέβου.

Σε ό, τι αφορά το ματς της Χάιφα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18′ με ωραία προσπάθεια του Πιερό από το ύψος της μικρής περιοχής. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, με δύο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο 27′ ο Κάταϊ έπιασε μακρινό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Πέσιτς και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1. Ακόμα ένα μακρινό τελείωμα, αυτή τη φορά από τον Κάνγκα στο 39′, έφερε και το 1-2.

Παρόλα αυτά, στο δεύτερο μέρος είχαμε εκ νέου αλλαγή σκηνικού. Η Μακάμπι ήταν καλύτερη στα σημεία, κάτι που αξιοποίησε με το δεύτερο τέρμα του Πιερό (51′) και εκείνο του Σερί (61′) για το 3-2.

Στο άλλο ματς των 22:00, η Μπενφίκα καθάρισε με την σουτάρα του Γκιλμπέρτο στο 9′ και το ωραίο τελείωμα του Ράμος στο 37′. Σημαντική συμβολή στο αποτέλεσμα κι από τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα