“Ανεβαίνει” ο Μάνος, ψυχολογία και… ευκαιρίες για Λόπεθ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνδυάστηκε με ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα αλλά και και την επάνοδο δύο ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική δράση. Ο καθένας υπό διαφορετικές συνθήκες.

Δημήτρης Μάνος και Κριστιάν Λόπεθ πήραν λεπτά συμμετοχής και αυτήν τη στιγμή αποτελούν τις δύο ενεργές επιλογές του Άκη Μάντζιου πίσω από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μάνος επανήλθε έπειτα από κάποιες εβδομάδες που ήταν off και με μία συμμετοχή υπέρβασης, αφού αντί για τα 10-15 προγραμματισμένα λεπτά έπαιξε πάνω από μισάωρο.

Ακόμα κι έτσι πάντως, ο 26χρονος πήρε αγωνιστικά λεπτά μετά από καιρό και θα τον βοηθήσει για να βρει πάλι ρυθμό, ‘όπως και αυτή η εβδομάδα της προετοιμασίας για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Λόπεθ από την άλλη ήταν ο μοναδικός που χειροκροτήθηκε κόντρα στον ΠΑΣ, στην επάνοδό του έπειτα από επτά μήνες. Ο Ισπανός πήρε περίπου ένα δεκάλεπτο στο οποίο δεν πρόλαβε να δείξει πολλά αλλά ενίσχυσε την ψυχοιλογία. Αν κατάφερε να δείξει κάτι, είναι ότι δεν έχει τον φυσιολογικό φόβο που δημιουργείται μετά από έναν τραυματισμό όπως αυτός που υπέστη.

Ο 32χρονος νιώθει ενεργό κομμάτι της ομάδας τον τελευταίο καιρό και τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη θα βρει τις ευκαιρίες του, με δεδομένο το “γεμάτο” πρόγραμμα που έχει ο ΑΡΗΣ. Εάν γίνει χρήσιμος κιόλας για τον προπονητή, τότε θα κερδίσει και δεδομένους πόντους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X