Ανεβασμένοι ρυθμοί και (πάλι) πολύ τακτική

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερο δουλειά και πολύ περισσότερη τακτική είχε η απογευματινή προπόνηση του ΑΡΗ στο Βέρμιο σήμερα.

Έπειτα από δύο σερί προπονήσεις με πιο χαμηλό τέμπο, ο Άκης Μάντζιος… πάτησε γκάζι και ειδικά στο δεύτερο κομμάτι του προγράμματος.

Αυτό περιλάμβανε παιχνίδι εννιά εναντίον εννιά, όχι όμως στο μισό γήπεδο αφού τα μέτρα αυξήθηκαν και η άσκηση έγινε αρχικά στα 3/4 του γηπέδου, με build up αλλά και άμυνα σε high και medium block.

Νωρίτερα η προπόνηση ξεκίνησε με shadow παιχνίδι και διάφορα μοτίβα πάνω στο build up, τα οποία προσέφεραν ωραία γκολ, δοκάρια αλλά και χαμένες ευκαιρίες,

Ανησυχία στην Γαλλία για τον Λούκας Ερναντέζ
Προηγούμενο άρθρο Ανησυχία στην Γαλλία για τον Λούκας Ερναντέζ
Επόμενο άρθρο H αποτίμηση της 6ης ημέρας από τον Νίκο Παπαδόπουλο (vid)
H αποτίμηση της 6ης ημέρας από τον Νίκο Παπαδόπουλο (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News