Ανσαριφάρντ… όλα τα λεφτά στη Novibet AllAboutARIS TV: “Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ – Ολα για να σας κάνουμε χαρούμενους!” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καρίμ Ανσαριφάρντ… για όλα!

Ο Ιρανός επιθετικός φιλοξενήθηκε στη Novibet AllAboutARIS TV και στην εκπομπή “AllAboutARIS TV LIVE”, μιλώντας για την έλευσή του στον ΑΡΗ.

Ο έμπειρος επιθετικός δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του να έρθει στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο του Κυπέλλου αλλά και στο μέλλον του μετά το καλοκαίρι.

Στο πρώτο του σχόλιο ο Ιρανός σημείωσε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Ολοι στο κλαμπ με υποδέχθηκαν θερμά και με αγκάλιασαν. Βοήθησε και το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο, μαζί με την πρόκριση, αλλιώς τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά”.

Για τον Μάντζιο: “Τον ξέρω αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξω ξανά για αυτόν. Ηταν στον Πανιώνιο αλλά ανέλαβε όταν έφυγα για τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που δουλεύω μαζί του. Στον ΑΡΗ έχει δείξει τις ικανότητές του ως προπονητής και όλοι στην ομάδα τον αγαπούν”.

Για την απόφασή του να έρθει στον ΑΡΗ: “Ημουν ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Ομόνοια για να βρώ την επόμενη ομάδα μου… Ουσιαστικά βέβαια είχα φύγει δύο μήνες πριν έρθω στον ΑΡΗ λόγω της προετοιμασίας μου με το Ιράν. Ειχα κάποιες επιλογές και προσπάθησα να κάνω την καλύτερη δυνατή για την καριέρα του. Μέχρι στιγμής απολαμβάνω τον ΑΡΗ, όλο το περιβάλλον. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε στον τελικό, έχουμε τα πλέι οφ και πριν από αυτά είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα. Πήρα την σωστή απόφαση για να έρθω στον ΑΡΗ”.

Για το γκολ που σκόραρε στον περσινό τελικό Κυπέλλου στην Κύπρο: To εύχομαι… Μακάρι όμως να το κερδίσουμε ακόμα και χωρίς να παίξω. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρω. Μακάρι ο ΑΡΗΣ να πάρει κάτι μετά από τόσα χρόνια. Ολοι στην ομάδα είμαστε ενωμένοι και δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ποτέ δεν ξέρεις τί θα γίνει στο ποδόσφαιρο. Οποιος και να παίξει όμως, όλοι θα είμαστε ένα με τον κόσμο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους τους φίλους του ΑΡΗ όπου και να βρίσκονται”.

Για το δίδυμο που έχει σχηματίσει στην επίθεση με τον Μορόν και τη σχέση τους: “Είμαι εδώ 1-1,5 μήνα αλλά έχω γίνει φίλος με τους περισσότερους παίκτες. Σαν να παίζουμε χρόνια… Ένας από αυτούς είναι και ο Λόρερ (σ.σ. Μορόν). Δεν ξέρω πως έγινε. Θέλει να παίζει, όπως και εγώ. Έχουμε όμως πολύ καλή σχέση μέσα και έξω από το γήπεδο. Προσπαθούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και φυσικά την ομάδα. Είναι φανταστικός επιθετικός. Μακάρι να βγει πρώτος σκόρερ και να σκοράρει στον τελικό. Ολοι θα το πανηγυρίσουμε”.

Για το πώς έζησε ο ίδιος τους εορτασμούς για τα 110 χρόνια του ΑΡΗ:  “Ηταν μία πολύ ωραία στιγμή για όλους μας. Να γιορτάζουμε με τον κόσμο στην πόλη. Ηταν μία ωραία μέρα. Ολοι είμαστε περήφανοι για το κλαμπ και την ιστορία του. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα, γνωρίζω το μέγεθος του ΑΡΗ. Ολοι μας ζητούν το Κύπελλο. Συγχαρητήρια σε αυτό το μεγάλο κλαμπ για τα 110 χρόνια της ιστορίας του. Μακάρι να είναι δυνατός ο ΑΡΗΣ κάθε χρόνο σε όποια διοργάνωση συμμετέχει και να μόνο επιτυχίες”.

Για τα πλέι οφ και την 4η θέση: “Στη ζωή δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο. Ολα μπορούν να γίνουν. Να έρθουν τα πάνω-κάτω. Θα παλέψουμε για να φτάσουμε στην 4η θέση. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και στο τέλος θα δούμε. Τα πλέι οφ είναι δύσκολα, με πολλά ντέρμπι και χωρίς ξεκούραση. Θα παλέψουμε όμως για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε”.

Για την τελευταία παρουσία του ΑΡΗ σε τελικό και την παρουσία του κόσμου: “Ηθελα να δω όλα αυτά τα βίντεο πριν τον τελικό… Τώρα σκέφτομαι μόνο το ματς της Κυριακής και τα επόμενα. Θα δω αυτά τα βίντεο όσο πλησιάζουμε στον τελικό. Έχουμε εννέα παιχνίδια μπροστά μας. Στη διακοπή δουλέψαμε σκληρά κυρίως για το επόμενο παιχνίδι. Θα τα δω και θα διαβάσω κάποια πράγματα, αλλά όταν πλησιάζει ο τελικός”

Για κάποια από τα γκολ που σκόραρε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως με τη Χαλ ή κόντρα στη Γιουνάιτεντ ως παίκτης της Ομόνοιας, όντας στο κατάλληλο σημείο και με την κατάλληλη εκτέλεση: “Ένας παίκτης πρέπει να προσέχει τον εαυτό του, τον ύπνο του, το φαγητό του, να κάνει εξτρά προπονήσεις και να βελτιώνεται. Να βελτιώνεις τον τρόπο του παιχνιδιού σου. Ο επιθετικός δεν έχει πολλές επαφές με τη μπάλα, οπότε πρέπει να είναι έτοιμος όταν θα του έρθει η μπάλα”.

Για το μέλλον του στον ΑΡΗ: “Μετά το Κύπελλο… Μακάρι τον Μάιο να έχουμε μία αξέχαστη στιγμή… Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Αλλά η προσοχή μου είναι στα ματς των πλέι οφ και το Κύπελλο. Μετά το τέλος της χρονιάς θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Να δούμε τους στόχους του κλαμπ. Στην καριέρα μου θέλω να βλέπων τους στόχους μιας ομάδας. Οχι απλά να είμαι σε μία ομάδα, ακόμα και αν είμαι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να υπάρχουν στόχοι, να είμαι χρήσιμος για το κλαμπ, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Μπορεί άλλωστε να μην με θέλουν την επόμενη χρονιά (σ.σ. γέλια)”.

Στο πλαίσιο ερωτήσεων που έκανε ο… Ανσαριφάρντ, θυμήθηκε το επικό 3-2 του ΑΡΗ κόντρα στην ΑΕΚ με τον ίδιο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ένωσης: “Θυμάμαι πόσο πίστευε ο κόσμος και εμπιστευόταν τους παίκτες, ενώ η ομάδα τους ήταν πίσω με δύο γκολ. Είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο να στηρίζουν την ομάδα. Στον τελικό μπορεί να κερδίζουμε ή να χάνουμε. Το πιο σημαντικό είναι όμως όλοι να πιστεύουν σε αυτή την ομάδα. Ο,τι και να γίνει, να είναι δίπλα στους παίκτες. Σας υπόσχομαι ότι με αυτά που βλέπω, όλοι δουλεύουμε για να σας κάνουμε χαρούμενους. Πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!”. 

 

Προτεινόμενα Άρθρα