«Αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης με δάκρυα από τον Μαρσέλο (pics+vid)

από AllAboutARIS

Μετά από 15 χρόνια, 25 τρόπαια και χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαρσέλο αποχαιρέτισε σήμερα τους «Μερένχες». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είπε «αντίο» σε ειδική εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του.

Δακρυσμένος, τόνισε: «Ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, που είχα την τύχη να παίξω στο πλευρό τους, τους προπονητές, όλο το προσωπικό του συλλόγου, που είναι οικογένειά μου. Παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, αλλά για να παίζουμε καλά υπάρχει δουλειά πίσω από αυτό. Ήμουν στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και έγραψα ιστορία εδώ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους.

Η γυναίκα μου ήταν πάντα δίπλα μου. Μου έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά. Αν έχω τη δύναμη που έχω σήμερα, είναι για χάρη σου, Κλαρίς. Όταν έφυγα από τη Βραζιλία ήθελα να παίξω σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα για να παίξω στο Champions League. Ήταν μια υπέροχη περιπέτεια. Σήμερα φεύγω από εδώ ως ο παίκτης που έχει κερδίσει τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του καλύτερου συλλόγου στον κόσμο.

Δεν είναι αντίο, γιατί δεν νιώθω ότι φεύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μέλλον αυτού του συλλόγου είναι πολλά υποσχόμενο. Έφτασα σαν αγόρι και φεύγω σαν άντρας. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

 

Προτεινόμενα Άρθρα