Αντίπαλος η «μεθυσμένη» προπαγάνδα, όχι η ομάδα

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Απίστευτα πράγματα έγιναν, για ακόμα μια φορά και χθες, στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και επιβεβαιώθηκαν μετά και τα επίσημα αποτελέσματα του αλκοτέστ – τα έβγαλε στη δημοσιότητα το MEGA- στο οποίο υποβλήθηκε ο Πολωνός διαιτητής Ρατσκόφσκι, και τα οποία ήταν αρνητικά.

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι, που προσπαθούν σκοπίμως να «περάσουν» στους οπαδούς του ΑΡΗ ότι η μεγαλύτερη ευθύνη για την ήττα ανήκει στην ομάδα και όχι σε όσα έγιναν και απορώ πραγματικά αν υπάρχει έστω και ένας που να τους πιστεύει.

Για την οικονομία της συζητήσης θα πω σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα, ότι ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλά στημένος από τον Τερζή και δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της. Ήταν λάθος, όμως, η αλλαγή του Ιτούρμπε (μόνο αν ήθελε να τον προφυλάξει από πιθανή αποβολή, καθώς είχε κάρτα), του πιο φορμαρισμένου παίκτη του την τρέχουσα χρονική στιγμή, ενώ η επιλογή για τέσσερις μπακ στην ενδεκάδα δεν… βγήκε στον προπονητή του ΑΡΗ.

Όταν υπάρχει επίσημο αποτέλεσμα, όμως, από αστυνομικό έλεγχο, του αλκοτέστ του Πολωνού διαιτητή που επρόκειτο να σφυρίξει το παιχνίδι, που δείχνει ότι δεν είχε πιει σταγόνα αλκοόλ, μπορούμε να δίνουμε προτεραιότητα στο αγωνιστικό μέρος;

Από τη μια έχουμε επίσημη καταμέτρηση των επιπέδων αλκοόλ στο αίμα του διαιτητή και από την άλλη έχουμε «μαρτυρίες». Ένας φίλος μου ήταν στην πτήση και είδε και «έτσι μου είπαν». Με όλα αυτά, όμως, άλλαξαν οι διαιτητές του αγώνα και μπήκαν ο Διαμαντόπουλος ως άρχων της αναμέτρησης και ο Ευαγγέλου στο VAR.

Ο Διαμαντόπουλος που δεν είδε τον Πινέδα να τραβάει τον Καμάτσο και να τον ρίχνει στον έδαφος. Το γκολ του Καμάτσο που ακυρώθηκε, η φάση που έκρινε τελικά το παιχνίδι. Μια φάση οριακή, ένα γκολ, όμως, που ήταν καθαρό και θα έπρεπε να μετρήσει. Έκανε λάθος ο Ευαγγέλου.

Για γέλια φυσικά τα όσα λέγονται για δήθεν δεύτερη κάρτα του Ετέμπο στη φάση του πέναλτι, καμία κάρτα δεν υπάρχει. Σωστά έγινε, όμως, αλλαγή ο Νιγηριανός, γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα και όντως κινδύνευε με αποβολή.

Ο ΑΡΗΣ στάθηκε καλά στην Opap Arena και κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι ευθύνη για την ήττα, πρωταρχική ευθύνη, για την ακρίβεια, έχουν τα λάθη της ομάδας και όχι τα τραγικά λάθη εναντίον του. Εξαιρετικός ο Κουέστα στην επανεμφάνιση του, τεράστια η απώλεια του Μπράμπετς, που είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τα επόμενα κρίσιμα ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X