Αντίστροφη μέτρηση για τα πλέι οφ, η ενδεκάδα σε πρώτο πλάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις μέρες απέμειναν για την πρεμιέρα του ΑΡΗ στα πλέι οφ και από σήμερα μπαίνει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Σταδιακά ανοίγει η κουβέντα για τα πλάνα του Τόλη Τερζή, τα οποία ενισχύονται από την επιστροφή των Οντουμπάζιο και Ετέμπο που εξέτισαν την τιμωρία τους.

Ο Ετέμπο είναι η μία σίγουρη επιστροφή στο αρχικό σχήμα, ενώ λογικά θα επανέλθει και ο Άγγλος μπακ εφόσον δεν διατηρηθεί στα δεξιά της άμυνας ο Εμπακατά. Νέο πρόσωπο θα είναι φυσικά και ο Κουέστα κάτω από τα δοκάρια αντί του Σιαμπάνη.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί από τις σημερινές και τις αυριανές δοκιμές είναι κατά πόσο ο Τερζής θα διατηρήσει τις επιλογές του στις υπόλοιπες θέσεις ή αν θα προχωρήσει σε κάποιες επιπλέον διαφοροποίησης λόγω των ιδιομορφιών που έχει το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής.

Ο Ρουπ δύσκολα θα είναι στη διάθεσή του και έτσι το ερώτημα είναι εάν θα διατηρήσει τον Πάλμα στον άξονα ή αν θα επιλέξει ένα πιο compact σχήμα με τον Ντουκουρέ για παράδειγμα δίπλα στον Ετέμπι και τον Νταρίντα πιο μπροστά.

Το σενάριο να μην αλλάξει κάτι παραπάνω στον άξονα πλην του Ετέμπο δεν είναι απίθανο, ωστόσο θα πρέπει να φανεί και μέσα από τις δοκιμές που θα γίνουν έως αύριο.

Στις υπόλοιπες θέσεις και ειδικά στην επίθεση δύσκολα θα αλλάξει κάτι, ειδικά μετά την εμφάνιση των Γκαρσία και Καμάτσο στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X